– Härmed förklarar jag NyföretagarCentrum Kramfors för invigt, sade jag och klippte bandet tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Malin Svanholm (S).

– Jag vill gratulera oss till NyföretagarCentrum, sade hon och rev ner en rejäl applåd.

Vi är flankerade av näringslivsutvecklare Marcus Grönlund, Kramfors kommun, och en av NyföretagarCentrums två rådgivare Ulf Öberg. Den andra, Patric Svanholm, var hemma med sjukt barn, vilket också många andra var.

Totalt kom cirka 40 personer till invigningen den 1 december 2021, där NyföretagarCentrum Kramfors ordförande Lena Nordlander och jag höll tal.

Lena levererade också en perfekt trumpetfanfar, som jag fick uppleva för första gången under mina snart 14 år med NyföretagarCentrum.

Nu har vi lagt ännu en kommun till NyföretagarCentrums unika nät av kostnadsfri, konfidentiell och oberoende rådgivning till den som funderar på att starta eget företag eller nyligen har startat eget, nyföretagare. För egen del har jag under snart 14 år varit ansvarig för start av NyföretagarCentrum i ungefär 40 kommuner i Sverige.

Och kanske blir det ytterligare en kommun i Kramfors grannskap?

Sollefteås kommunstyrelseordförande, Johan Andersson (C), fanns bland gästerna och tyckte om vad han såg.

Jörgen Bengtson

Inlägget uppdaterat 7 december 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *