Glada Hudik har fått en ny restaurang, därtill en med magnifikt läge vid havet.

Martin Olsson berättar om nya ”Hamnkrogen” på Håstaholmen.

BNI Glada Hudik – BNI står för Business Network International – är första gäster. Krogen öppnar för allmänheten 10 januari 2022. Till våren får den en härlig utedel på norra sidan, med fantastisk utsikt över Hudiksvall.

BNI är ett växande affärsnätverk, med en av Sveriges största avdelningar i Hudiksvall. BNI bygger på grundidén om ”Givers Gain” – du som ger får tillbaka. I ett BNI-team rekommenderar medlemmar dig till fler affärer.

BNI fokuserar på att bygga förtroende och skapa tillit till varandra: När teamet lär känna dig och du dem, då förstår de dels din kundnytta och dels vilka kunder du söker. Då kan andra teammedlemmar aktivt rekommendera dig vidare i sitt professionella och personliga nätverk.

BNI ger exklusivitet inom ett yrkesområde. Teamet är uppbyggt av personer från olika branscher och från företag av olika storlek, vilket skapar ett brett och starkt team.

Själv representerar jag området ”konferens”, men jag berättar också om att vi på Kungsgården Långvind har boende, evenemang, uthyrning av bland annat kajaker, brädor och cyklar samt semesterboende i spanska Portmán.

Text och foto:
Jörgen Bengtson

Inlägget uppdaterat 28 december 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *