Agneta och jag har varit borta från Kungsgården Långvind i över en månad. När vi kom tillbaka var det ljust, mycket snö och kraftigt flöde i Långvinds ström, med den hårdaste skare vi varit med om.

Mycket av arbetet sedan vi kom hem sent på onsdagskvällen den 25 januari 2022 har rört sig kring att ta tillbaka allt vi förlorade i bilinbrottet i södra Spanien den 18 januari. I dag lördag har vi för första gången sedan vi kom hem tagit en lång promenad i Långvind, vilket var skönt för både kropp och själ.

Vi har fortfarande en del att återta sedan inbrottet, men nu börjar vi så sakta komma in i det ”vanliga livet i Långvind”. En sen rumsbokning i dag bekräftar att så är fallet.

Bilden är från promenaden, när vi står på bron över Långvinds ström och har den gamla smedjan och Långvinds ström i bakgrunden.

För den som vill läsa om hur det är att få bilinbrott med krossade rutor – och sedan ta sig hem utan något annat än kläderna vi har på oss, mobil, körkort och betalkort – har vi åtta avsnitt som man kan läsa på jorgensval.se och min FB-sida, https://www.facebook.com/jorgen.bengtson.

Text och foto:
Jörgen Bengtson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *