Bättre sent än aldrig – nu har äntligen min debattartikel, skriven 2 september 2022, kommit in i Land Lantbruk (221014). Då var jag kandidat för Centerpartiet i kommun- och regionvalen. Nu är jag vanlig centermedlem, som kommer att fortsätta göra min röst hörd i den politiska debatten.

Debattartikeln i Land har rubriken ”Lantbruket behöver ’datahallspriser’ på el”. Den kräver samma elskattebefrielse för lantbruk som för datahallar. Artikeln är också ett inlägg för förnybar el i allmänhet och vindkraft i synnerhet och mot ”dyr, farlig, centraliserad, opålitlig och sårbar kärnkraft”.

Debattartikeln i original finns på jorgensval.se/billig-el-for-vaxthus-istallet-for-datahallar
Bakgrunden till att jag lämnar mina politiska uppdrag finns på jorgensval.se/lamnar-alla-politiska-uppdrag-for-c/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *