Business Network International (BNI) är ett växande affärsnätverk. Den största avdelningen finns i Glada Hudik – och heter naturligtvis just så. I dag hade vi vårt första fysiska möte på nära ett år, som stärker detta referensaffärsnätverk. Jag ingår i BNI Glada Hudik sedan knappt ett år och har hjälpt åtskilliga till affärer.

BNI bygger på grundidén om ”Givers Gain” – du som ger får tillbaka. I ett BNI-team rekommenderar medlemmar dig till fler affärer.

BNI utbildar medlemmarna i hur man skapar affärsmöjligheter genom ett aktivt nätverkande i teamet. Vi får bland annat utbildning i hur man stärker sitt personliga varumärke och tydliggör kundnyttan, så att teamkollegor vill rekommendera dig och andra i teamet.

BNI fokuserar på att bygga förtroende och skapa tillit till varandra: När teamet lär känna dig och du dem, då förstår de dels din kundnytta och dels vilka kunder du söker. Då kan andra teammedlemmar aktivt rekommendera dig vidare i sitt professionella och personliga nätverk.

BNI ger exklusivitet inom ett yrkesområde. Teamet är uppbyggt av personer från olika branscher och från företag av olika storlek, vilket skapar ett brett och starkt team.

Själv representerar jag området ”konferens”, men jag berättar också om att vi på Kungsgården Långvind har boende, evenemang, uthyrning av bland annat kajaker, brädor och cyklar samt semesterboende i spanska Portmán.

I dag träffas vi i Sveriges största lokala referensaffärsnätverk, BNI Glada Hudik. För första gången på nio månader har vi möte IVL (i verkliga livet eller IRL som många säger), härligt!

Jörgen Bengtson

Inlägget uppdaterat 4 oktober 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *