För ett år sedan satt vi i solen, värmen och sältan på sydspanska Mar Menors strand på ny favoritrestaurang, Maloca, en kvart med bil från paradiset Portmán.

På Maloca njöt vi av vällagade och rikliga portioner i fantastisk miljö med havet några meter bort. Den ligger granne med en annan favorit, El Parador del Mar Menor, som vi i stort sett besöker varje gång vi är i Portmán. Men för ett år sedan var den stängd och grannrestaurangen öppen.

Vi har en fyllig webbplats för den som vill hyra någon av våra två bostäder i Portmán, portman.nu. Båda har söderläge och härlig uteplats, havet inom syn- och höravstånd, gott om plats med två sovrum, kök med sittplatser, tvättstuga, badrum med toalett plus separat toalett samt topputrustning i alla avseenden. Vi hyr ut en eller flera veckor, även längre tider.

Lediga tider finns i två kalendarier, ett för bostaden en trappa upp med stor uteplats (nr 46) och ett för bostaden två trappor upp med stor takterrass och två balkonger (nr 51).

Priser finns samlade på sidan Priser.

Webbplatsen har toppvinjetten som säger vad som finns i separata artiklar, totalt mer än hundra sidor, under respektive toppvinjett: Bokning, Husen, Portmán, Se, Göra, Äta, Resa, Info, Föreningar och Om. Artiklarna uppdateras löpande.

På portman.nu finns över hundra nyheter i stort och smått, alla klickbara från startsidan.

En kär sida, som nyligen är uppdaterad, är tips på bra restauranger i Portmán och dess närhet: Restaurangtips.

Text och foto:
Jörgen Bengtson

Uppdaterad 22 mars 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *