Jag vill ha sommartid året om!

Det blev jag påmind om på morgonen, när jag ställde tillbaka klockan en timme.

En timme hit eller dit, betyder väl ingenting. Där är bara att ställa om tider för egen del, tänker många.

Jag håller inte alls med! En återgång till normaltid, eller vintertid som många av oss kallar den, betyder att det mörka vinterhalvåret får en ljus timma mindre på eftermiddagen. Det finns kanske en och annan morgonpigg, som tycker att det är bra med en timma mer ljud på morgonen.

Men jag håller inte med, vill hellre har en timme mer ljus på den eftermiddag, som allt för tidig blir mörk under årets mörkaste månader. Så mitt budskap är: sommartid året om!

Text och foto:
Jörgen Bengtson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *